Indiske tekstiler

Indiske tekstiler

Indiske tekstil tradition er verdens ældste tekstil tradition. Oprindelsen af indiske tekstil kan spores tilbage til dagene af indus-dalen civilisation. Fragmenter af bomuld materiale stammer fra gujarat fundet i de ægyptiske grave støtte denne opdagelse. Der er lejlighedsvis bemærkninger om textile håndværk i de fleste af de gamle indiske skrifter samt. Indiske tekstil blev også eksporteret til forskellige lande siden tidernes morgen. Historien om vijayanagar imperium (ad 1504), en af Indiens berømte dynastier understrege, at tekstil var en vigtig handel. Indiske geografi, klima, sociale skikke, tilgængeligheden af råmaterialer osv definerer kunst af indiske tekstil.

Fremstillet og eksporteret til forskellige lande, har indiske tekstil fundet et sted i det globale marked. I en omfattende sortiment, er variation og tekstilvarer tilbudt, til økonomiske priser. Den nutidige indiske tekstil ikke kun afspejler den pragtfulde fortiden, men også tage højde for kravene i de moderne tider. De rige tradition af tekstil i Indien har været begunstiget af en række faktorer. De gunstige faktorer, som fører til omfattende vækst af tekstil tradition i Indien følger.

Tekstil kan også lave delikat håndværk ved hjælp af forskellige tekstiler som grundmateriale. Textile håndværk spænder fra kjole til broderi, strikning osv. disse håndværk er dybest set foretaget en smag for mode og/eller producerer forskellige elementer såsom beklædning, boligtekstiler, kunstgenstande osv. Tøj kan lave meget elegant håndværk af de ivrige håndværkere og ved hjælp af forskellige teknikker. De moderne teknikker til textile håndværk omfatter Hæklet og blonder gør, patchwork, og køre gør, spinding og vævning, Gobelin, batik og slips farvning.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.