Konvertering datatjenester

Vi leverer på Data outsourcing Indien høj grad af korrekthed fornuftige levering alt privatlivets fred og omkostningseffektiv datatjenester konvertering. Behovet for datakonvertering er nødvendige for enhver organisation til at køre deres forretning med succes.

Datatjenester konvertering er en nødvendighed i denne alder af oplysninger som i rækkefølgen er afgørende i enhver organisation. I vores moderne insisterende verden teknologi er i konstant forandring for at forbedre og lette vores liv. For en organisation til at fungere skal effektivt data være let tilgængelige.

Datakonvertering er ændringen af en fra computer data til en anden ændring af bits fra start i ét format til et mangfoldigt normalt af grunden relevans interoperabilitet af evne til ved hjælp af nye funktioner. På det simpleste niveau data kan konvertering være eksemplificeret ved omdannelse af en tekst-fil fra ét tegn slutter til en anden. Mere komplekse konverteringer er dem af office-filformater, og konverteringer af billedet og formater er en bestræbelse, der er hævet over ken af almindelige computerbrugere.

Tilbyder omstilling fra en bred vifte af filformater og medier til andre. Med vores generelle tekniske ekspertise på dette område er vi næsten sikre på at imødekomme nogen af dine komplekse konvertering fornødenheder, det være sig i enhver fil format eller medie. Forskellige operativsystemer har forskellige applikationssoftware, og hver anmodning har normalt sin egen interne måde at gemme data. Der er nogle standarder som CSV-filer til databaser og RTF-filer til tekstbehandling tekst, men disse er få og langt imellem og ofte kun spare basic i rækkefølge i stedet for hele strukturen. Andre vigtige områder af uforenelighed kommer fra mainframe type programmer, der bruger EBCDIC og pakket numre hen til opbevare deres data. Konvertering problemer kan opstå med nogen exchange system, og selv om netværk og internettet kan maskere talrige medier og formatere Exchange problemer, data misforhold kan nu fortsætte.

Nogle af de forskellige tjenester som:

-Konvertering af data på tværs af forskellige databaser på forskellige platforme

-Datakonvertering via Input / Output til næsten alle medier.

-Datakonvertering til databaser, tekstbehandling, regneark, konvertere Raw Data ind i MS Office.

-Tekst til PDF og PDF til Word

-Data samling i PDF-fil fra flere kilder.

-Omregning fra side maker til PDF-format.

-Konvertering fra Word til HTML-format

-Konvertering fra tekst til ordet perfekt.

Vi er klar til at bære ud af en ingen forpligtelse gratis data oversættelse prøve at tjene din tillid, baseret på kvaliteten af arbejdet. Vores data konvertering tjenester er omkostningseffektiv digitalisering løsning og med lave omkostninger fra vores offshore databehandling tjenester.

Vi har også vækst en omfattende samling af proprietære konvertering software, real-time tag validatorer og parsere og andet indhold, forarbejdning værktøjer. Vi udvikle custom-mange af værktøjerne, programmer og andre værktøjer, der understøtter vores avancerede arbejde inden for datakonvertering på en dedikeret teknologicenter i Indien.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.