Forskellige måder at pynte Halloween

Kostumer behøver ikke at være begrænset til Halloween. Det er en integreret del af menneskelig makeup, der har udviklet sig gennem århundrederne til at passe skiftende sociale, politiske og kulturelle sammenhænge. Det kan være så simpelt som en maske eller så omfattende og kompleks, sådanne fuld-regnede kostumer. Nogle kostumer er kun beregnet til at blive båret ved særlige lejligheder. Andre er designet til at blive båret dagligt.

Kostume er den unikke måde, hvorpå en person eller gruppe klæder sig eller bærer tøj, der repræsenterer deres køn, race, erhverv, kultur, nationalitet eller alder. Et kostume er et kunstnerisk billede af en person. Det engelske udtryk “kostume” er det mest anvendte. Den beskriver, hvilken type tøj der kræves. Hele sættet, eller design, af kostumer er, hvad teater bruger. Filmfotografer bruger udtrykket til at beskrive kostumer. Modedesignere og modeeksperter skaber moderne kostumer til moderne drama.

Kostumer kan bæres som tilbehør eller en fashion statement til særlige lejligheder. Mens kostumer til film og teater er blevet mere populære end dem, der anvendes i mainstream, kan de stadig anses for at være en smule usædvanligt. Disse kostumer vise karakter eller side af den person, de skildrer ved at tage en fed holdning om den type tøj eller makeup, der er slidt. Mens mainstream mode tendens til at foretrække mere konservativt tøj og kosmetik, costuming viser karakterens unikke egenskaber. Fordi de er dristige og moderigtige, disse kostumer er meget populære blandt de yngre generationer.

Detektiv er en af de mest berømte kostumer fra denne periode med tyroler outfit. Mange mennesker forbinder dette look med Sherlock Holmes, eller den moderne version af Sherlock Holmes. Denne type outfit er ofte meget detaljeret, med et korset, vest og butterfly. Du kan også finde et badge, der er en kopi af en berømt Sherlock Holmes foto i din detektiv kostume.

Sygeplejersker eller læger er en anden type moderne kjole. Læger og sygeplejersker ofte bære hvide lab frakker eller krat bukser, hvide krat, hvide sko og medicinsk ID armbånd. Nutidens teenagere elsker sygeplejerskeuniformer, som er mere afslørende end det tøj, der bæres af læger og sygeplejersker. Blå overalls er de mest almindelige uniformer for fagfolk. De bærer også krat toppe, krat bunde, og en medicinsk ID armbånd. Mange uniformer skildrer sygeplejersker og læger som professionelle og seriøse.

De kostumer båret af mange filmstjerner, herunder bodybuildere, brydere, og stuntmen, er også meget populære. Brydere bære løsere montering tøj, der er for stram til deres krop. Bodybuildere og stuntmen bære mere skræddersyet tøj som blå overalls og en trampolin. Et par af disse fagfolk sport særpræg udseende, herunder spiked støvler, farvestrålende t-shirts og hårstykker. Professionelle bærer ofte mere afslappet tøj end skuespillerinder og skuespillere. Nogle fagfolk foretrækker måske et mere professionelt udseende, men de fleste foretrækker et afslappet, afslappet look.