Student hjem køb Plan

Undervisning omkostninger klatring, boligudgifter klatring, det virker som om alle omkostninger for studerende klatring disse dage. Studerende har råd omkostningsstigninger mindre end nogen andre demografiske i Canada. På grund af dette leder forældre og elever både efter nye måder at opveje udgifterne til uddannelse.
Studielån kan bruges til at udskyde disse omkostninger til en vis grad, men de skal tilbagebetales efter endt uddannelse. Det er svært at klatre corporate stigen eller komme videre i livet, når du har $30,000 værd af gæld, før din første job er endda fundet!
Stipendier, tilskud og stipendier er en anden stor kilde til finansiering for en studerende. Men mængden af penge til rådighed er tyndere, og konkurrencen voksende stivere for disse penge hvert år.
Den gennemsnitlige studerende, betaler over en 4 år grad, over $16.000 i undervisning og bøger. Boliger koster ca $38.000 for en 4 år grad. Dette er baseret på udlejning af $800 per måned til 48 måneder.
Dette betyder, at de samlede udgifter til uddannelse for studerende er over $54,000 før betale for tøj, mad, eller rekreative udgifter. I betragtning af at den gennemsnitlige studerende ikke kvalificere sig til mere end omkring $9000/ år i studielån, betyder dette, at en gennemsnitlig elev har brug at finde over $18,000 under deres 4 år uddannelse karriere til at gå i skole. Ikke at nævne udgifter til mad og tøj.
Så hvordan en elev komme videre i livet, undgå massive studielån, og stadig få en uddannelse?
Mange forældre har været at dreje til fast ejendom som en løsning for en løsning. Lad mig forklare, hvad de laver…
Når deres første barn indskriver i Universitet, købe forældre et lille hjem med nem adgang til universitetet. De flere soveværelser bedre! Dette åbner mange muligheder for forældre, samt studerende.
Først, vil egenskaben sandsynligvis værdsætte i værdi, præsentere forældrene med egenkapital, der senere kan bruges til at tilbagebetale studielån eller personlig brug.
Andet, leje studerende skulle have betalt til en udlejer eller sovesal bliver brugt til at betale pant, at skabe mere lighed i ejendommen.
For det tredje er bliver en udlejningsejendom, skattefordele for egenskaben fabelagtig. Renter af prioritetsgæld er en afskrivning. Vedligeholdelse og forbedringer, som skatter og ofte utilities, er udgifter, der kan afskrives.
For det fjerde er der potentiale for yderligere lejere. Antag, at du skulle købe en 3 værelses bungalow for ca $150.000. Omkostningerne ved pant ville være omkring $900; baseret på en 5,5% 25 år realkreditlån med 5% ned betaling. Det er bare $100 dollars mere end leje på en typisk 1 værelseslejlighed tæt på University of Alberta lige nu.
Dit barn finder 2 bofæller at dele udgifterne med. De hver især betaler dig $600 pr. måned; lejerne derefter gemme $200 om måneden over omkostningerne ved at leje en lejlighed. Et godt tilbud til dem!
Din samlede indtjening på hjemmet er $1200 per måned. Dit barn bor gratis, og rydder $300 pr måned, som kan sættes til leveomkostninger og lommepenge. Dit barn kan nu gå i skole, ikke arbejde, og fokusere på at studere.
Hvad hvis du var at afslutte kælderen med en yderligere 2 soveværelser? Der ville det væsentlige dobbelt din indkomst eller tillade dig at “klare” $1500 pr måned. Dit barn får $500 per måned for udgifter og levende, og der er en ekstra $12000/ år ($100/ month) sættes til studieafgift, bøger og andre Universitet udgifter.
Lad os se på det igen, ved hjælp af 2 familie som eksempler. Smiths og Jones’.
Smedene sende deres søn, Steve, at universitetet i 4 år. Han lejer en lejlighed i residence for $800 per måned samtidig med at gå i skole. Hans undervisning, herunder bøger, er omkring $4000. Lommepenge, tøj og mad omkostninger er ca $500 per måned. Så Steves årlige omkostninger er ca $20.000 om året.
Studielån og stipendier (forudsat Scott kvalificerer) dækker cirka halvdelen af dette efterlader ham og hans forældre til at dække resten. Scott har for at få en del tid job til at betale for noget af det, og arbejder på fuld tid i somre at hjælpe.
Smedene kæmpe sig gennem, ved hjælp af deres opsparing og hårdt arbejde for at komme igennem en hård 4 år. Når Scott kandidater, han har til at begynde at tilbagebetale er $30.000-$35.000 i studielån. Han vil være at gøre betalingen for de næste 10 år…
Nu lad os se på Jones’.
Jones’ købe en hjem tæt på skolen for deres datter Sally. De gør en 5% ned betaling ($7500) på et hjem værd $150.000. Det har 3 + 2 soveværelser. Deres datter bor i 1 værelse, og styrer resten af lejere i bytte for gratis leje og et månedligt beløb på $500 til at dække sine leveomkostninger. Hver af de yderligere 4 værelser er lejet for $600 pr. måned inklusive utilities og tøjvask. Stor for alle studerende.
Hver måned Sally indsamler lejen fra sin 4 bofæller, sammentælling $2400. Hun holder sin $500, og indskud resten i en dedikeret til egenskaben bankkonto. Realkreditlån og afgifter få udbetalt hver måned fra den samme konto. Sammen, koster disse $1100 ($900 for pant og $200 for skatter). Det efterlader en ende i måneden fortjeneste på $800 for egenskaben. At pengene bare sidder på konto i tilfælde af nødsituationer, reparationer eller andre uforudsete udgifter.
Husk, at skatter og renter på realkreditlån er skattemæssige afskrivninger i slutningen af året for Mr. & fru. Jones.
I slutningen af det første år, September til December, er der $3200 værd af kontanter i bankkonto, eller rundt regnet 50% af den første udbetaling. Sally er glade, fordi de kan bruge pengene til at betale for Sally’s 2nd semester undervisning uden nogen studielån, ikke at nævne, at hun ikke skulle arbejde et job samtidig med at gå i skole.
Mr. og Mrs. Jones er glad på grund af de store skattemæssige afskrivninger får de fra ejendommen, plus Sally har ingen undskyldninger for ikke at få gode karakterer.
I løbet af sommeren betaler huset for Sally at tage nogle ekstra skemalagte kurser, eller måske gøre nogle rejser. Måske hun bare lounges rundt om gården og ikke noget. Hun har muligheder, fordi hun ikke har arbejde.
I starten af September næste år (begyndelsen af Sallys 2 år på universitetet), har Jones’ indsamlet $6400 i indtægter fra ejendommen. Sallys undervisning for den næste semester er betalt, så er hendes bøger og hun bor gratis. Cyklus continues for resten af hendes tid på universitetet.
For enden af 4 år har de nydt over $20.000 i kontanter efter alle udgifter. De har også betalt ned pant og egenskaben er sandsynligvis steget i værdi.
Sally ikke har fungeret en eneste dag mens på skole, hun har absolut ingen studielån, og er frisk og klar til arbejdsstyrken. Hun bærer ingen gæld, så hun får hurtigt videre i livet.
Sally dimittender med udmærkelse, fordi hun kunne koncentrere sig om sine studier og ikke bekymre sig om at tjene penge til skolen. Samlede investeringer fra Jones’: $7500 i den oprindelige indskud plus Sallys første semester undervisning af ca. $2000.
Samlede overskud; $35.000 i kontanter og aktier. Er det mærkeligt, hvorfor vi alle forsøger at holde med Jones’!
Men det stopper ikke der…
Jones’ nu nødt til at regne ud hvad man skal gøre med egenskaben. Sælge det? Sikker på. De ønsker en ryddelig nettooverskuddet fra hjemmet. Husk, at pant er blevet betalt ned til de sidste 4 år, samt værdien stigninger i hjemmet i 4 år.
Men lad os sige de holde hjemmet og leje hele ejendommen til studerende. Deres samlede indtægter kunne være så højt som $3000 pr måned, eller $1900 efter realkreditlån og skatter. Og der er under forudsætning af at udlejning sats ikke har gået op i 4 år…
Hvis du var Jones’, du kan gå til www.mercedesbenz.ca, udvælge hans og hendes Mercedes cabriolet, og ikke betale en skilling for dem. Lejemål dækkes hver måned af den $1900 i indtægter.
For at være sådanne stor forældre, og betale for dit barns hele uddannelse, du fortjener et par cabriolet gør du ikke?!?
Alle tal er omtrentlige, og forudsat som eksempler kun. Nogle egenskaber kan ikke udføre så godt, mens nogle kan klare sig bedre. For at vælge en god investeringsejendom, skal du kontakte en real estate professional som John Carle og Sharon Gregresh. Vi garanterer ikke gode kvaliteter til dine børn på skolen.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.