Finansiel støtte til College studerende – tilskud

De dårlige nyheder om at deltage i college er, at det koster mere end nogensinde til at deltage. College Board anslår de gennemsnitlige fireårige offentlige college omkostninger næsten $5.000 om året for at deltage i og en to-årig offentlig skole er næsten $2000. Og det tælle ikke skyrocketing omkostningerne af lærebøger eller andre klassegebyrer. Den gode nyhed er, der er mere end $105 milliarder dollars til rådighed i student finansiel støtte. Nogle af disse penge er tilgængelig for gratis… i form af college stipendier.
Mens der er mange muligheder for at overveje at finansiere deres collegeuddannelse, vil denne artikel diskutere specifikt tilskud til college.
Den mest almindelige form for statstilskuddet penge er Pell Grant. Det tildelte beløbs størrelse er baseret på dine finansielle behov og det er for bachelorstuderende undersøgelse kun. Pell tilskud kan ydes til deltids-studerende. Den maksimale Pell Grant er $3000 om året og den kan kombineres med andre tilskud eller økonomisk støtte.
En anden fælles føderale tilskud er supplerende uddannelsesmæssige mulighed for statstilskuddet eller SEOG. Ligesom Pell Grant, SEOG er tildelt baseret på finansielle behov og er for bachelorstuderende undersøgelse. Dette tilskud kan kombineres med andre skole tilskud eller økonomisk støtte, men fælles landbrugspolitik er $1000 om året.
Gymnasier og universiteter giver ofte deres egne stipendier for studerende. Skole tilskud varierer, men de tager hensyn til en række faktorer i udstedelse af disse typer af tilskud, herunder: finansielle behov, kvaliteter, fortjeneste eller program for undersøgelse. Forhør dig hos kollegiet du har accepteret at yderligere oplysninger.
For at anses for nogen af disse typer af tilskud til college, skal du fuldføre en finansiel støtte form kendt som FAFSA. Din college vil hjælpe dig med denne proces, og du kan få oplysninger online. Der er tidsfrister at afslutte dette program, så sørg for at tage det i betragtning, når du planlægger din uddannelse.
Selv om college omkostninger Tendensvisning opad, er der mange muligheder for finansiel støtte til studerende. College stipendier er en af de bedste muligheder, da de ikke behøver at blive tilbagebetalt, dog ikke alle kvalificerer sig til dem. Udfylde en FAFSA ansøgning til at bestemme, om du kan kvalificere dig til et college tilskud.
www.top-Colleges.com

Join the Conversation

4 Comments

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.