Det er et interessant punkt med hensyn til lydbog Oplæser: Jeg plejer ikke at være meget opmærksom på …

Hvis du ejer en e-bog-læser, kan du placere den foran dig på løbebåndet og læse, mens du træner. Ja. Første gang jeg læste selvbiografi i en voksen perspektiv og helt var, da jeg gik på college, og jeg tog et kursus om liv og tider malcolm X. Min professor, George Roberts, hjalp mig med at forstå ikonet Malcolm. Du kan også downloade bestemte kapitler, så du ikke behøver at spilde tid på at springe igennem noget, der ikke interesserer dig. Du kan søge efter bestemte bøger ved hjælp af den integrerede Google-søgelinje øverst.

Brug Loyal Books er den nemmeste måde at bøger lytter. Batteriets levetid er imponerende også, med op til syv timers læsning, surfe på nettet, se videoer og lytte til musik lige ved hånden. Kindle Kids Edition er specialbygget til læsning med en sort og hvid blændfri skærm og ugers batterilevetid. Hvis det betyder dig, så tilmelding og få 2 uger gratis. Det skyldes, lydbog gratis (mere information) at Kobo-lydbogsabonnementer begynder med en 30-dages gratis prøveperiode. Når du køber uden medlemskab, Kobo er typisk mere overkommelig end Audible. En gratis flyvning er sjovere. Det eneste bedre end klassiske lydbøger er klassiske lydbøger, som du kan få gratis.

En af ulemperne ved løbebånd kører er, at det har tendens til at få ganske kedeligt efter et stykke tid, da du bruger det indendørs. Der er mange fordele ved at bruge lydbøger. lytte til Downpour-lydbøger ved hjælp af en mobilapplikation, men køb kan kun foretages via en skrivebordsbrowser. Du kan endda bruge Alexa som din personlige assistent, så du kan administrere din kalender, lave opgavelister, få vejr- og trafikopdateringer og lave mad med trinvise opskrifter. Selv hvis du slukker for dine enheder, vil du aldrig miste din plads. Så vil du møde nogle steder for at hente lydbøger som mp3, blandt hvilke hørbare er en undtagelse (men hvem kan ikke lide hørbar? ), fordi de er aa eller aax.

Websites lydbøger er gratis at lytte, eller du, hvis du ikke ønsker at se reklamer bare gå til premium abonnement. Og hvis du ikke vil kunne lide det – bare annullere abonnement uden at betale nogen gebyrer. Bare husk på, at nogle Verizon og Fios brugere allerede vil være at få et gratis år at starte. Kommissionen havde iværksat en undersøgelse af virksomheden i juni sidste år og truede endda med at udstede en foreløbig ordre, den første i næsten to årtier, for at stoppe en sådan praksis, mens sonden var i gang. På bare otte-årige Beyonce datter Blue Ivy Carter allerede har helt listen over resultater, der har optrådt på mors sange og endda vinde en BET Award.

Du kan købe rabat lydbøger via lydbøgernu eller tilmelding til deres klub abonnement for at få endnu bedre tilbud. Heldigvis, det formår at leve op til markedsføring hype med et sæt af enkle abonnementsplaner, der har noget at tilbyde enhver lydbog fan. HD streaming media enhed giver dig mulighed for at gøre alle gamle tv til en, der kan få adgang til og afspille alle dine foretrukne tv-shows og film fra Amazon Prime Video, Netflix, BBC, Disney Plus og YouTube (abonnementsgebyrer kan gælde). Så hvor kan man finde gratis streaming lydbøger Online? Det er også kun $ 8,99 om måneden, og de tilbyder en gratis 30-dages prøveversion.