Kautionsaftaler obligationer er nødvendige for en grund, som regel at beskytte offentlige penge. Mange entreprenører og kommercielle virksomheder vil får frustrerede over deres bond krav og sætte krav til side og sætte deres fulde opmærksomhed på, hvad de føler behov det. Desværre for dem, obligee vil føle sig helt anderledes om hvad der er mest vigtigt og hvad der skal gøres.
Nogle kommercielle virksomheder begynder opererer forud for korrekt indgivelsen en obligation. Dette kan skabe stiv bøder og sanktioner. En kurver for kvinder Inc. i Shelbyville, KY undlod at indgive deres kaution obligation før sælger medlemskaber. Kurverne var nødt til at hault alle langsigtede medlemskaber salg af staten ordren. Dragten anmoder Domstolen om at annullere alle tidligere kontrakter sælges uden en obligation, refundere alle midler indsamlet, og bøder på $2.000 for hver medlemskab sælges. Dette er et glimrende eksempel på en virksomhed opererer uden den tilstand limning og betale en heftig pris for den.
Når det kommer til entreprenører, vil de ofte få en bid bond alligevel muligt at få deres fod i døren og bekymre sig om performance bond (den ene, der garanterer kontrakten) på et senere tidspunkt. Én ting, at entreprenører skal forstå er, hvad en bid bond faktisk gør. En bid bond garanterer, at hvis kontrahenten er tildelt jobbet, kautionsaftalen vil give ydeevne bånd for at sikre kontrakten. Hvis vished nægter at skrive ydeevne bond ville bud bond dække udgifter til udbredelsen til den næste lavestbydende. Derfor, for vished at godkende en kontrahent for en bid bond, de skal også kvalificere sig til ydeevne bond. Hvis en entreprenør beslutter at bogføre kontanter for tilbuddet, fordi han/hun ikke kan få en godkendelse for obligationen, bud, så er deres penge i fare. Hvis entreprenøren ikke kan opnå sikkerhed, vil deres bogførte cash anvendes til at dække bud spredes. Det er ikke at det er umuligt at opnå en ydeevne bond i disse tilfælde, det er bare at de kan kræve betydelige sikkerhedsstillelse.
Uanset hvilken type forretning du befinder dig i er en kaution obligation ikke noget nogen er glad for at opnå. Det kan være en inconvienience af din tid og aktiver, men kravet er ikke at beskytte vigtigste, men obligee. Hvis du skal opnå en kommerciel bond, Sørg for at gøre det eller du vil betale en langt højere pris ned ad vejen. Vær forsigtig, hvis du er en entreprenør, forsøger at få din fod i døren på en stor opgave. Tænke det igennem og tale med en professionel bond producent at diskutere, hvilke muligheder der er tilgængelige for dig.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.